Hoe werkt het?

Bestellingen die via deze webshop gedaan worden, bezorgen wij de volgende dag bij u thuis. Bestellingen boven de €25,- worden gratis thuisbezorgd. Voor bestellingen onder de €25,- worden bezorgkosten in rekening gebracht van €3,20 per bestelling.

Uw kaas; altijd vers van het mes!

Versheid van de kaas is voor u (en voor ons) van groot belang. Daarom wordt de kaas vers voor u afgesneden en daarom kan het gewicht licht afwijken van wat u online heeft besteld. Wij kunnen echter garanderen dat het verschil gering zal zijn (spreken dan over tiental grammen) door onze jarenlange ervaring. Iets teveel gekregen dan is dat in uw voordeel, iets te weinig dan compenseren wij dit door een extra proefstukje erbij te geven. 

 Lang genieten van de lekkerste kazen

Wij snappen maar al te goed dat u lang wilt genieten van de kaas. Daarom vacumeren wij onze harde en half-harde kazen direct na het snijden. Om ook na het uitpakken nog lang te kunnen genieten leveren wij bij ieder stuk kaas speciaal inpakpapier. U kunt de kaas dan makkelijk tot 2 weken bewaren. Zachte kazen kunnen niet vacuüm verpakt worden. Wij kunnen u toch garanderen dat u deze kaas gerust 1,5 week kunt bewaren.